Servei d'Abastament d'aigua

Dins de les fases que s'integren en la gestió del Cicle Integral de l'Aigua, el servei d'abastament es una de les més importants.

Aigües de Tortosa dóna cobertura al nucli urbà de Tortosa, les pedanies dels Reguers i Vinallop, i a les E.M.D. de Jesús, Bitem i Campredó, arribant atendre  a més de 15.000 usuaris (altes).

D'aquesta manera, Aigües de Tortosa s'encarrega de gestionar i garantir la distribució de l'aigua perquè arribi en perfectes condicions als usuaris finals.

¿Per què és tant important aquesta fase?

Perquè en aquesta etapa tractem directament amb els usuaris. Per això el manteniment de la xarxa de distribució en condicions òptimes d'operació és el repte diari d'Aigües de Tortosa.

Dins les tasques que desenvolupa l'entitat, es troba la de la gestió del clavegueram, fonamental per completar el Cicle Integral de l'Aigua i per assegurar que l'aigua torni a la Natura amb les millors condicions.

Els col·lectors i bombejos de la xarxa en alta que transporten l'aigua residual fins l'EDAR de Tortosa és gestionat pel Consell Comarcal del Baix Ebre.